About

 

Next Best Models is een website waarop de beste 40 startende fotomodellen volgens onze jury zijn te zien. Listing models to the top, een van onze slogans.

 

De modellen werken met een Topteam (bestaande uit een deel van de jury), waarbij ze stap voor stap worden opgebouwd, hun portfolio een boost wordt geven met professionele foto’s waarop te zien is dat ze lessen in expressie en poses hebben gehad, symmetrie in het lichaam kunnen brengen en een dosis zelfvertrouwen kunnen uitstralen.

 

Daarna worden de beste beginnende modellen gefilterd door de Jury, gebaseerd op inzet, fotogeniek uiterlijk en karakter , de besten worden onder de aandacht gebracht van verschillende organisaties doormiddel van deze website. Een gigantische boost om in de internationale modellenwereld te komen.

 

Een onafhankelijke 7 koppige jury, geselecteerd vanuit geheel Europa, bestaande uit:  1. De eigenaar van een internationaal modellen bureau uit Milaan,2.  De hoofd bookster van een Nederlands modellenbureau, 3.Een vooraanstaand Nederlandse mode/reclame fotograaf, 4. Een Nederlandse fashion styliste, 5. Een visagist, 6. Een creatief directeur van een groot internationaal reclame bureau, 7. Een Belgische mode ontwerpster.

 

Iedere maand verandert deze ranking en  kunnen modellen plaatsen stijgen en dalen of zelfs uit deze ranking verdwijnen omdat er zich nieuwe en betere modellen aandienen. Ook is de beoordeling afhankelijk van het door de fotomodellen geboekte succes en inzet.

 

 

 Next Best Models

No full names are given because of the privacy.

If you want to get in contact with one of the models, use the contact button in the menu. 

This is not a modelagengy, it's a listing.

© Ronnie Hertz 

All rights reserved by Next Best Models